Pelec Beveiligingsystemen

vd Duyn van Maasdamstraat 22
2242 TJ Wassenaar


T | 070 511 13 58


F | 070 511 58 93


E | info@pelec.nl


Volg ons op

Twitter Facebook LinkedIn Hyves

Brandmeldsystemen

Brandmeldsystemen

 

Beginnende branden willen we snel detecteren. Een brandmeldsysteem zorgt ervoor dat een brandhaard tijdig geconstateerd wordt. Dit is van onschatbare waarde voor uw persoonlijke veiligheid en de continuiteit van uw onderneming. En u wilt uw kostbare bezittingen natuurlijk niet verliezen.

De aanleg van een brandmeldsysteem is afgestemd op het programma van eisen (PvE). Wanneer deze goedgekeurd is kan het systeem worden geplaatst. Wij kunnen het voorzien van een NCP-en KIWA-certificaat. Het certificaat is uw kwaliteitsbewijs en garandeert u, dat het systeem voldoet aan de thans geldende regelgeving.

 

 

Beheerder brandmeldinstallatie

Beschikt uw bedrijf over een brandmeldinstallatie (of ontruimingsinstallatie), dan bent u verplicht conform de NEN2654-1 om deze maandelijks te controleren en die controles nauwgezet bij te houden. U kunt ervoor kiezen om deze verantwoordelijke taak uit te besteden, zodat u er geen omkijken naar heeft en uw personeel geen kostbare tijd verliest en geen diploma BBMI behoefd te halen. Dat doet Pelec Beveiligingsystemen graag voor u. Houdt u het beheer liever in eigen huis, dan staan wij u eveneens vakkundig bij. Via diverse opleiding instituten kunt u personeelsleden de opleiding Beheerder Brandmeldinstallaties (BBMI) laten volgen. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie voor uw situatie!

Het laatste nieuws van Pelec

Axis pan, Tilt & Zoom camera