Pelec Beveiligingsystemen

vd Duyn van Maasdamstraat 22
2242 TJ Wassenaar


T | 070 511 13 58


F | 070 511 58 93


E | info@pelec.nl


Volg ons op

Twitter Facebook LinkedIn Hyves

Camerasystemen

Camerasystemen

Camerabeveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een camera brengt alle ruimtes goed in beeld, zelfs de ruimtes waar doorgaans niemand aanwezig is. Deze beveiliging is eenvoudig te combineren met andere vormen van beveiliging, denkt u bijvoorbeeld aan inbraakbeveiliging en toegangscontrole

 

 

Wanneer camera-observatie?

 

Wij zetten camera’s in voor de bewaking van ruimtes, maar ze zijn ook toepasbaar voor communicatie, besturing en veiligheid. De aanwezigheid van camera’s in uw winkelpand is een preventieve oplossing om het percentage diefstallen aanzienlijk te laten dalen. Wanneer uw winkel gebukt gaat onder veelplegers is het met camerabeveiliging mogelijk de dieven op te sporen en te vervolgen. Dit geeft een veilig gevoel voor u, uw personeel en uw klanten.

U kunt uw bedrijf na de openingstijden ook laten bewaken met behulp van camerabeveiliging. De camera’s kunnen de vaste bewakingsrondes overnemen en de portierfunctie kan overgenomen worden. Op afstand kan er een poort worden geopend, voertuigen worden begeleid en er kan toezicht op de leveringen plaatsvinden.

De beelden van de camera’s worden geregistreerd. Zo kunt u zelf de beelden oproepen als u dat wilt en bekijken vanaf bijvoorbeeld uw smartphone, tablet-PC, iPhone of iPad. U kunt er ook voor kiezen om uw camerabeelden te verbinden aan de alarmcentrale. De centralisten kunnen 24 uur per dag zicht krijgen op wat er rondom uw bedrijf gebeurt.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie voor uw situatie!

 

Het laatste nieuws van Pelec

Axis pan, Tilt & Zoom camera