Pelec Beveiligingsystemen

vd Duyn van Maasdamstraat 22
2242 TJ Wassenaar


T | 070 511 13 58


F | 070 511 58 93


E | info@pelec.nl


Volg ons op

Twitter Facebook LinkedIn Hyves

Inbraakalarmsystemen

Inbraakalarmsystemen

Pelec Beveiligingsystemen is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Wij installeren een totaalpakket in beveiliging voor woonhuis en  uw bedrijfspand. Naast het installeren kunt u bij ons ook terecht voor informatie en advies, voor beveiligconcepten, service en onderhoud. Zelf indien u de installatie elders heeft laten installeren.

 

 

Waarom een inbraakalarmsysteem?

 

Met een inbraak alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie-inzet, is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligt. Een alarminstallatie in uw woning en/of bedrijfspand zorgt voor het signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak, zoals ruitbreuk en het openen van ramen en deuren.

 

Wat als het alarm afgaat?

 

Indien u een abonnement op de meldkamer afgesloten heeft, wordt u of een waarschuwingsadres op de hoogte gebracht wanneer uw alarmsysteem een melding geeft. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. De centralisten beoordelen de situatie en co√∂rdineren opvolging van de alarmmelding.

Indien er geen eis ligt voor aansluiting op de meldkamer, kan de melding ook worden doorgegeven als sms of spraak naar een mobiele telefoon.

 

Er kan zelfs actie worden ondernomen als u of uw personeel vergeet het systeem aan te zetten, hoog/laag water melding, koeling uitval en overige te bedenken meldingen.

 

Advies op maat

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment bedrade en draadloze alarmsystemen. Hierdoor kunnen we in al uw wensen en eisen voorzien, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Eventueel aangevuld met brandmelders en/of koolmonoxide melders.

 

Omdat geen gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen. Om er zeker van te zijn dat een alarmsysteem aan alle eisen voldoet, kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie voor uw situatie!

 

Pelec Beveiligingsystemen is aangesloten bij het VEB (Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven) Deze organisatie behartigd de belangen van de klant, installateur en ziet toe op de kwaliteit van de bij haar aangesloten beveiligingsbedrijven.

 

 

Het laatste nieuws van Pelec

Axis pan, Tilt & Zoom camera